Indregulering​

Swema 3000 er et helt nyt mikroprocessorbaseret topklasse instrument for måling på ventilation, indeklima, energi og miljø.

Instrumentet er uhørt nemt at betjene og kendetegnet ved sin store nøjagtighed selv ved målinger af små lufthastigheder. Afhængig af probe valg kan instrument måle lufthastighed, tryk, flow, temperatur, CO2, fugtighed, komfort mm. Måling af luftmængder kan foretages ved at indlægge en standart eller en selvvalgt kanaldimension., målingerne kan kompenseres med K2 faktor. Instrumentet indeholder de nyeste K2 faktorer, som let kan vælges, hvis brugeren ønsker det. Flowmåling med K1 faktor, er ligeledes muligt, her kan man med fordel lagre de meste anvendte faktorer. SwemaFlow tragtene, som anvender den unikke ”back-pressure method” kan også tilsluttes. Swema 3000 er selvfølgelig kompatibel med proberne til SwemaAir 300.

Swema 3000 har indbygget hukommelse, datalogger samt en stribe måleprogrammer med mulighed for fastlæggelse af min-, max- samt gennemsnitsværdier. Efterfølgende kan data overføres til PC via det medfølgende USB kabel.

Swema 3000md – Topmodellen med indbygget manometer til måling af flow med pitotrør, samt trykfald over armaturer. Ved trykmåling er det muligt at vælge mellem målemetoderne FAST, hvor målingen foretages med det samme, uden at trykføleren nulpunktskontrollerer sig og SAFE, hvor trykføleren automatisk nulpunktjusteres. Opløsningen kan vælges helt ned til 0,01 Pa.

Swema 3000 kan benyttes sammen med Swema Twain, således at en enkelt person kan indregulere
et ventilationsanlæg efter proportionalmetoden.

Kalibreringsdata for proberne ligger lageret i selve proben, hvilket gør, at det kun er den enkelte probe, der sendes til kalibrering. Ved kalibrering af Swema 3000d og -md kan der ved indgåelse af servicekontrakt
tilbydes et andet instrument i kalibreringsperioden. Instrumentet leveres komplet inkl. batterier,
betjeningsmanual, USB kabel, software og kalibreringscertifikat.

Vi er eksperter i klimavenlige arbejdspladser

Vi assisterer både kontorer, skoler, restauranter og institutioner.
​Få et optimalt indemiljø - det gavner både dig og din arbejdsplads.

Logic Air er en service- og ingeniørvirksomhed, som designer, projekterer og installerer systemtilpassede ventilationsløsninger i tæt samarbejde med vores kunder.​

Vi har erfaring og ekspertisen til at rådgive om alt inden for ventilation.

Kontaktoplysninger

​Logic Air v/ Frank Berger

Hilversumvej 52, 2791 Dragør

Navigation på Google Maps

Kontakt os for service på ventilationsanlæg på tlf.: 2424 2449